Polnjeni šampinjoni
Recept je super ideja, ko imamo na voljo velike gobe, ki jih lahko brez težave napolnimo ter bi radi z našim krožnikom dosegli tudi “waw efekt”. 🙂
![]()
Recept je super ideja, ko imamo na voljo velike gobe, ki jih lahko brez težave napolnimo ter bi radi z našim krožnikom dosegli tudi “waw efekt”. 🙂
![]()
Porovi juhi dodamo kvinojo in tako poskrbimo za večjo nasitno vrednost. Kvinoja je tudi odličen vir beljakovin.
![]()
Ribe so zdrave in nepogrešljive v uravnoteženi vsejedi prehrani. Pa dobre tudi!
![]()
Na gastronomski šoli sem se naučil pripravit prave žgance brez hudega napora.
![]()
Solata, ki ponuja več. Kombinacija zelene in jabolka, za piko na i pa še oreh. Mljamski. 🙂
![]()
Osvežilna poletna solata, ki se lahko jé topla ali hladna, kot samostojna jed ali kot priloga.
![]()
Okusno in hitro pripravljeni žličniki so odlična alternativa štrukljem. Zahtevajo veliko manj časa za pripravo, a niso nič manj okusni.
![]()
Topli senvdič je okusna ideja za takrat, ko je potrebno izprazniti hladilnik. Vanj namreč lahko daš vse, kar ti ostaja.
![]()
Kvinoja z mleto govedino zavita v ohrovtove lističe je lahko super alternativa klasičnim zeljnatim sarmicam.
![]()
Ajda prehransko sodi med hranilno izredno bogata žita. Tradicionalna slovenska jed iz ajde, so ajdovi žganci, ki naj se na naših krožnikih znajdejo kar se da pogosto.
![]()