Katja Simić je diplomirana dietetičarka, ustanoviteljica Dietetik priporoča in znana predavateljica o zdravi prehrani.

Verjame, da zdrav človek lahko vse prehranske potrebe pridobi iz prave hrane in živi brez dragih dopolnil, ter da superživila lahko najdemo tudi v lastnem okolju, ne da so prepotovala pol sveta.

Kot prehranska strokovnjakinja v prvi sezoni The Biggest Loser Slovenija je pojma zdrave prehrane in dietetike pripeljala v vsak slovenski dom.

Plesna učiteljica s 18 let izkušenj z vsemi starostnimi skupinami in vaditeljica športne rekreacije je oblikovala edinstven program Plesne Rekreacije in Prehrane, zaključuje pa tudi podiplomski študij prehrane na Biotehniški fakulteti.

 

Katja je najboljša plesalka med dietetiki in najboljša dietetičarka med plesalci:

  • je diplomirana dietetičarka FVZ in zaključuje podiplomski študij prehrane na BF,
  • je plesna učiteljica z 18 leti izkušenj poučevanja vseh starostnih skupin,
  • je zaključila program vaditelja športne rekreacije po novem zakonu o športu (obvezen za vse, ki vodijo rekreacije).
Slika Katja
Slika Katja
Moje obljube

vse vsebine so usklajene z uradno priznanimi dietetičnimi smernicami

Ne prodajam bližnjic do popolne postave in podobnih new-age obljub, ampak preverjeno in strokovno potrjeno znanje in uporabne recepte za vsakodnevne jedilnike. Objave, nasveti in jedilniki so utemeljeni na znanju, pridobljenem na dodiplomskem študiju dietetike na Fakulteti za vede o zdravju ter podiplomskem študiju prehrane na Biotehniški fakulteti, ter na medicinskih konferencah, kjer predavajo izobraženi in izkušeni dietetični strokovnjaki. Preberi več ...

ne prodajam izdelkov, bogatim pa tvoje znanje

Zavračam partnerstva s podjetji, ki zdravim ljudem tržijo nepotrebna prehranska dopolnila ter nadomestke. Na strani dietetik-priporoca.si ne bo nikoli moč kupiti »čudežnih« prehranskih dopolnil in predragih superživil, brez katerih ne moreš več živeti. Lahko pa se naučiš razlikovati med uporabnimi in škodljivimi prehranskimi nasveti.

dosegava realne cilje in ne slediva lažnim idealom

Objave so namenjene samostojnemu načrtovanju zdravih jedilnikov in podpori vsem vključenim v programe individualnega prehranskega svetovanja dietetik-priporoca.si. Vizija dietetik-priporoca.si je vzpostaviti ustreznejše navade pri načrtovanju, pripravi in uživanju hrane, ki bodo podpirale tvoj življenjski slog in upoštevale tvoje potrebe.

Slabe navade obrni v dobre navade brez odpovedovanja!