Vsi vemo, da je za zdravje najpomembnejši dejavnik prav hrana. Vsi znamo tudi našteti zdrava živila in povedati, kaj naj bi zdrava prehrana bila. Vendar vseeno večkrat ne vemo, kaj naj skuhamo, izberemo v menzi ali kako naj v manj škodljive obroke prepričamo še partnerja in otroke.

S popolnoma enakimi težavami se soočajo tudi vaši zaposleni! Posledice nepremišljenega, impulzivnega prehranjevanja so poleg njihovega šibkejšega zdravja in slabšega počutja skrivajo tudi v vašem poslovnem uspehu.

Izkušena predavateljica in znana dietetičarka Katja Simić zdaj na podlagi bogatih izkušenj z individualnim prehranskim svetovanjem razvija sistematične rešitve tudi za kolektive.

Njena predavanja in delavnice so vedno odlično ocenjeni, slušatelji pa zadovoljni ugotovijo, da lahko njene nasvete in priporočila uporabijo že isti dan ter tako pričnejo pot do bolj zdravih navad zase in za svojo družino. Navduši vse, predvsem prepoznavna je pri zvestih gledalcih resničnostnih šovov, saj je skrbela za prehrano tekmovalcev v prvi sezoni The Biggest Loser Slovenija.

V svojem podjetju razvijte svoj program promocije zdravja na delovnem mestu tako, da bo učinek največji - s prehrano in z nami!

Spoznajmo se!
Pišite nam in se dogovorimo za uvodni sestanek.