Motovil’c in jajček

Priljubljena spomladanska jed je motovil’c s trdo kuhanim jajcem. Dietetik priporoča mu doda še čičeriko, ki nežno zaokroži jed.

 47 total views

Preberi več

Solatni krožnik

Solatni krožnik naj bo stvar tvoje osebne izbire. Sestaviš ga lahko po svojem okusu, upoštevaj pa:

 85 total views

Preberi več

Pizza muffini

Pizza muffini lahko predstavljajo elegantno rešitev malici za sabo. Pojemo jih lahko kjerkoli. Ker so zaviti v papirček so primerni tudi za takrat, ko si pred obrokom težko umijemo roke.

 221 total views

Preberi več

Veganski tatarc

Rjava leča z nekaj dodatki poskrbi, da bodo naše brbončice predle od super okusov. Z našo izbiro pa bo več kot zadovoljna tudi naša mikrobiota. 🙂

 221 total views

Preberi več

Ohrovtova sarmica

Kvinoja z mleto govedino zavita v ohrovtove lističe je lahko super alternativa klasičnim zeljnatim sarmicam.

 195 total views

Preberi več

Ajdovi žganci s kislim mlekom

Ajda prehransko sodi med hranilno izredno bogata žita. Tradicionalna slovenska jed iz ajde, so ajdovi žganci, ki naj se na naših krožnikih znajdejo kar se da pogosto.

 538 total views

Preberi več