Postrv iz pečice
Ribe so zdrave in nepogrešljive v uravnoteženi vsejedi prehrani. Pa dobre tudi!
 ![]()
					Ribe so zdrave in nepogrešljive v uravnoteženi vsejedi prehrani. Pa dobre tudi!
 ![]()
					Na gastronomski šoli sem se naučil pripravit prave žgance brez hudega napora.
 ![]()
					Velikokrat omaka k obroku prinese več kalorij, kot priloga. Pri čebulni omaki teh skrbi nimamo.
 ![]()
					Solata, ki ponuja več. Kombinacija zelene in jabolka, za piko na i pa še oreh. Mljamski. 🙂
 ![]()
					Rjavi šampinjoni z ajdovo kašo so hitro pripravljen obrok, ki poteši lakoto za malo dlje časa.
 ![]()
					Osvežilna poletna solata, ki se lahko jé topla ali hladna, kot samostojna jed ali kot priloga.
 ![]()
					Okusno in hitro pripravljeni žličniki so odlična alternativa štrukljem. Zahtevajo veliko manj časa za pripravo, a niso nič manj okusni.
 ![]()
					Zelenjavna lazanja naj bo kar se da sezonska. Da bo res bogatega okusa se igrajmo z začimbami, ki ji jih dodamo.
 ![]()
					Kvinoja z mleto govedino zavita v ohrovtove lističe je lahko super alternativa klasičnim zeljnatim sarmicam.
 ![]()
					Piščančje ruladice bodo našemu krožniku dale piko na i. Uporabimo kar se da močne in raznolike barve zelenjave in spremenimo naše kosilo v pravo pašo za oči.
 ![]()