Kruhov šmorn
Ne veš, kako porabiti star kruh? Spremeni ga v okusen “šmorn”.
Ne veš, kako porabiti star kruh? Spremeni ga v okusen “šmorn”.
Brstični ohrovt sodi med hranilno bogato izbiro, njegova priprava pa je zelo preprosta in hitra.
Kale raste skozi celo leto in je kot tak odlična izbira za super poletne solatke ali bolj tople juhice.
Paradižnikovi možici navdušijo kot priloga na pikniku, privoščimo si jih lahko tudi za malico ali večerjo.
Osvežilna poletna solata, ki s svojo sladkobo navduši še tako zahtevne sladokusce. 🙂
Kava + sladoled = ledena kava. Pa dober tek. 🙂
Solatni krožnik naj bo stvar tvoje osebne izbire. Sestaviš ga lahko po svojem okusu, upoštevaj pa:
Glavna prednost tega recepta je, da lahko uporabiš karkoli imaš doma v hladilniku. Potrebuješ le tortiljo in jajce.
Gaspačo je hladna zelenjavna juha, ki izvira iz Španije. Uživa se kot hladna poletna juha, ki se jo postreže kar v kozarcu.
Avokado predstavlja maščobno živilo, čeprav gre za sadje. 100 g nam prinese kar 160 kcal. Avokadov namaz zato naredimo v kombinaciji s skuto, da malce popestrimo njegovo hranilno vrednost.