Ričet
Jed na žlico, ki jo lahko skuhamo enkrat, zamrznemo in imamo vedno pripravljeno za takrat, ko ni časa za kaj drugega.
 ![]()
					Jed na žlico, ki jo lahko skuhamo enkrat, zamrznemo in imamo vedno pripravljeno za takrat, ko ni časa za kaj drugega.
 ![]()
					Pražen krompir se prileže za nedeljsko kosilo. Pri pripravi raje izpustimo ocvirke in okus iščemo v začimbah.
 ![]()
					Stročnice predstavljajo dober vir beljakovin in imajo visoko nasitno vrednost. Solata lahko predstavlja odlično malico za na pot, v službi oz. na faksu ali nizkokalorično večerjo.
 ![]()
					Stročjemu fižolu se odlično prileže feta sir oz. sir v slanici.
 ![]()
					Namesto kupljenih pripravimo svoje jušne testenine.
 ![]()
					Testenine za kosilo so pripravljene hitro in enostavno. To pa še ne pomeni, da so tudi dolgočasne. 🙂
 ![]()
					Cvetačna juha presenetljivih okusov.
 ![]()
					Grahova juha bo v naše jedilnike vnesla stročnice. Te v prehrano vključimo vsaj trikrat tedensko.
 ![]()
					Bučkina juha navduši s pisanimi barvami.
 ![]()
					Testenine lahko pripravimo na tisoč in en način ter se tako izognemo monotonosti.
 ![]()