Kako preživljaš tole karanteno? Jaz sem se za silo uspela prilagoditi na te naše nove razmere. Priznam, da mi zaenkrat kar paše malo bolj mirno vse skupaj, čeprav še zdaleč nisem navajena, da sem toliko za računalnikom in tako veliko sama. Še dobro, da imamo na voljo vse chate in aplikacije za komuniciranje. Človek se počuti bolj povezanega z njihovo pomočjo. Piši mi vprašanja glede prehrane v času koronavirusa ali kar tako. Na  spletni strani je že 5 objav, še več jih prihaja!

Dobila sem kar nekaj namigov oz. vprašanj glede zaloge hrane. Najbolj ‘zanimivo’ je bilo, kaj narediti z vso moko in kvasom, pa da ni kruh. 😆 In sem se spomnila tegale super recepta, ki sva ga že pred časom z Vaskotom dala na preizkušnjo mladini pri Mladih zmajih v okviru enega projekta. So bili kar navdušeni. Verjamem, da boš tudi ti.

Pizza muffini

Pizza muffini so namreč čisto enostavni in noro dobri. Tako kot na pizzo, tudi v njih lahko vmešaš čisto vse, kar si poželiš ali imaš v teh dneh sploh na razpolago. Vsakič jih lahko narediš tudi malo drugačne.

 

Pizza muffini so super za otroke. Pripraviš jih lahko nekaj več in jim jo postrežeš še za jutrišnjo “šolsko malico”!

Veliko staršem predstavlja svojevrstno obremenitev delo od doma, skrb za otroške šolske obveznosti in tudi organizacija njihove in svoje prehrane. Otroci pač rastejo in so nenehno lačni. Za jutri pripravljam članek prav na temo karantene in šolske prehrane – doma.

 

Ostanimo zdravi,
pa dober tek!

Katja


S #TedenskimJedilnikom jeseni utrjuješ svoj imunski sistem, pozimi se greješ, pomladi preganjaš spomladansko utrujenost in poleti hidriraš svoje telo.

Loading