Piši mi Prijava na e-novice Moj dietetik
  • 0 storitev0,00€
  • Meni
  • Na gastronomski šoli sem se naučil pripravit prave žgance brez hudega napora.
  • Na gastronomski šoli sem se naučil pripravit prave žgance brez hudega napora.
  • Na gastronomski šoli sem se naučil pripravit prave žgance brez hudega napora.
Dietetik priporoča Logo
  • Dietetični kotiček
    • Kako porabiti …
    • Recepti
    • Prehranski vseved
    • Strokovni nasvet
    • Praktičen recept
    • Hrana in koronavirus
    • Vprašaj dietetik@
  • Prehransko svetovanje
    • Prehranska analiza
    • Začetni program
    • Dietetični coaching
    • Kako poteka delo z dietetičarko?
  • Rekreacija in prehrana
    • Srebrni PRP
    • Super PRP
    • Fit PRP
  • O nas
    • Katja Simić
      • Piši mi
      • Dietetik piše
      • Izobraževanja in usposabljanja
    • Dogodki
      • Prihajajoči dogodki
      • Vaš dogodek
    • Reference
    • Osebna izkaznica
  • Meni
  • 0 storitev0,00€

Ajdovi žganci z repo in klobaso

Na gastronomski šoli sem se naučil pripravit prave žgance brez hudega napora.

Loading

Preberi več

Rjavi šampinjoni v ajdovi kaši

Rjavi šampinjoni z ajdovo kašo so hitro pripravljen obrok, ki poteši lakoto za malo dlje časa.

Loading

Preberi več

Koliko kalorij imajo žita?

Žitarice naj predstavljajo pomemben del naše prehrane. Katera izbrati? Najbolje kar vse! 😀

Loading

Preberi več

www.dietetik-priporoca.si ~ 2016-2022 | Splošni pogoji | Kopiranje fotografij in besedil dovoljeno s soglasjem.