Želite shujšati, pa se kilogrami vedno vrnejo?

Imate zdravstvene težave in potrebujete nov prehranski režim?

Si želite spremembe življenjskega sloga, pa ne veste, kako?

Pomagajte si z dietetičarko!

 

Kratek posvet običajno ne more spremeniti leta ukoreninjenih navad. Kadar je delo z dietetikom postopno, daje najboljše rezultate.

Če ste se odločili za spremembo, čestitamo! Prvi korak je že za vami.

Sedaj si pridobite čimveč informacij. V pomoč vam je lahko spletna stran Dietetik priporoča, kjer je v Tedenskem kotičku objavljenih ogromno koristnih informacij, ki vam bodo pomagale razumeti potrebe telesa in vpliv hrane nanj. Prijavite se tudi na naše e-novice!

Kako poteka delo z dietetičarko?

Na spodnjih povezavah najdete 2 obrazca. Izpolnjena obrazca sta pogoj za pričetek dela, saj dietetičarka z njima spozna vaše navade, konstitucijo in želje.

Sledi spoznavno srečanje. Tu boste z dietetičarko Katjo v živo ali preko spleta zastavili dosegljive in realne cilje ter načrt, kako jih boste dosegli.

Teden dni izpolnjujte dnevnik navad. V njem naj bo čimveč podatkov, kot so ure obrokov, vsaj okvirne količine in načini priprave. Npr. naj ne piše "meso in krompir", ampak "piščanec v lastnem soku in tenstan krompir z ocvirki". Boljši kot bo vpogled dietetičarke Katje v vaše dosedanje navade, lažje in bolje vam bo svetovala.

Izpolnite tudi obrazec s trenutnim stanjem. V njem sta dva zavihka. Na prvem zavihku vpišite vaše splošne podatke, na drugem pa izpolnite tudi seznam bolj in manj priljubljenih živil. Jedilniki bodo tako prilagojeni ne samo vašim potrebam, ampak tudi okusu. Izpolnite le z rdečo obarvana polja.

Dnevnik navad

Dnevnik za spremljanje prehranskih navad

Prenesi

Info stanja

Obrazec za spremljanje napredka

Prenesi

Če želite sodelovati z dietetičarko, pošljite oba izpolnjena obrazca na info@dietetik-priporoca.si in se dogovorite za spoznavni termin.

Mnenja strank

Deli