160,00

Podarite darilni bon za mesečno dietetično svetovanje!

Podarite zdravje in dobro počutje. Izvrstno darilo za uspešno borbo proti kilogramom, za lepši izgled in odlično počutje!

 

Na zalogi

Kategorija:

Darilni bon je izvrstno darilo za vsako priložnost!

Natisnjen na trši, svetleč papir deluje elegantno, prejmete pa ga v ujemajoči darilni ovojnici, kamor lahko zapišete tudi osebno posvetilo.

Darilni bon za mesečno dietetično svetovanje je izvrstno darilo za tiste, ki si želijo resnične spremembe prehranskih navad. Z izkušeno dietetičarko lahko osebno ali preko spleta določijo osebni prehranski cilj in pripravijo osebni načrt. Tako s strokovno pomočjo hujšajo, poskrbijo za veliko delovne energije, študijske koncentracije ali pripravljajo svoje telo za športne podvige! V mesecu sodelovanja vsak teden dodajo tudi svojemu znanju o vplivu prehrane na telo – konec meseca pa so že opremljeni za samostojno organizacijo tedenskega jedilnika za dosego svojega dolgoročnega cilja.

S tem darilom tako ne podarite le enega meseca svetovanja, ampak tudi znanje in orodja za nadaljevanje, dostop do dietetičarke ter kopice konkretnih nasvetov in receptov, ki jih bo vaša obdarovanka ali obdarovanec lahko uporabila takoj.

Bon lahko prevzamete osebno v Ljubljani ali vam ga pošljemo po pošti.

 

1,179 total views, 1 views today