Kdo je dietetik in kaj priporoča?

Katja Simić je dolgoletna plesna pedagoginja z bogatimi izkušnjami učenja različnih starostnih skupin. Od zaključka študija dietetike na Fakulteti za vede o zdravju o zdravi prehrani predava otrokom in mladostnikom ter njihovim staršem, rekreativnim športnikom, starostnikom in drugim. Njeno dietetično svetovanje presega zgolj podajanje predpisanih jedilnikov, saj je zanjo prehransko svetovanje »več kot le preprosto štetje kalorij«.

Vse vsebine so usklajene z uradno priznanimi dietetičnimi smernicami.

Ne podajamo vam bližnjic do popolne postave in podobnih new-age obljub, ampak preverjeno in strokovno potrjeno znanje in uporabne recepte za vsakodnevne jedilnike. Objave, nasveti in jedilniki so utemeljeni na znanju, pridobljenem na študiju na Fakulteti za vede o zdravju in na medicinskih konferencah, kjer predavajo dietetični strokovnjaki.

Ne prodajamo izdelkov, bogatimo pa vaše znanje.

Na strani dietetik-priporoca.si ne boste mogli kupiti »čudežnih« prehranskih dopolnil in predragih superživil, lahko pa se boste naučili razlikovati med uporabnimi in škodljivimi prehranskimi nasveti. In s tem se bo vaše delo šele začelo!

Dosegamo realne cilje in ne sledimo lažnim idealom.

Objave so namenjene samostojnemu načrtovanju zdravih jedilnikov in podpori vsem vključenim v programe individualnega prehranskega svetovanja dietetik-priporoca.si. Vizija dietetik-priporoca.si je vzpostaviti ustreznejše navade pri pripravi in uživanju hrane, ki bodo podpirale vaš življenjski slog in upoštevale vaše potrebe.

 

Deli