Ne želiš več zapravljati denarja za darila na neuporabnih rečeh?

Nimaš časa in volje skakati po trgovinah in iskati popolnega darila?

Iščeš lepo darilo, ki bo izstopalo in pustilo močan vtis?

Darila in druge pozornosti vse prevečkrat nabirajo prah na policah in sčasoma zasedajo prostor med kramo. Če nočeš podariti še enega lovilca prahu in želiš, da je tvoje darilo iskreno, edinstveno in uporabno, potem so darilni boni Dietetik priporoča prava izbira zate!

Z darilnim bonom podariš priložnost in vzpodbudo! Dietetično svetovanje uporabljajo ženske in moški vseh starosti za omilitev in odpravljanje najrazličnejših težav, kot so pomanjkanje energije, utrujenost, preveč kilogramov, pekoča zgaga, alergije; tudi za pripravo na nosečnost, dojenje otroka, izgubo nosečniškega trebuščka, navajanje otroka na čvrsto hrano; za organizacijo prehrane rekreativnih in profesionalnih športnikov v različnih ciklih treningov in tekmovalne sezone; ter nenazadnje tudi za ohranjanje vitalnosti v zrelih letih, ko opazimo pomanjkanje občutka za žejo, izgubo okusa in težje požiranje. Ljudje moramo za zdravje in dobro počutje jesti vsak dan in zavedanje o izbiri hrane in načinu prehranjevanja, ki ustreza našim specifičnim potrebam, je neprecenljivo.

Z vsemi naštetimi in mnogimi drugimi težavami ima bogate izkušnje diplomirana dietetičarka Katja, ki z iskrenostjo in dobro voljo z veseljem pomaga prav vsem!

Če želiš preveriti, kako lahko dietetično svetovanje koristi tudi tvoji obdarovanki ali obdarovancu, nam piši na info@dietetik-priporoca.si ali nas pokliči na 068 632 291.

Zakaj smo drugačni?

vse vsebine so usklajene z uradno priznanimi dietetičnimi smernicami

Dietetičarka Katja ne prodaja bližnjic do popolne postave in podobnih new-age obljub, ampak preverjeno in strokovno potrjeno znanje in uporabne recepte za vsakodnevne jedilnike. Vsi njeni nasveti in jedilniki so utemeljeni na znanju, pridobljenem na študiju na Fakulteti za vede o zdravju ter Biotehniški fakulteti in na medicinskih konferencah, kjer predavajo dietetični strokovnjaki.

ne prodajamo prehranskih dopolnil, bogatimo le znanje

Zavračamo partnerstvo s podjetji, ki zdravim ljudem tržijo nepotrebna prehranska dopolnila ter nadomestke. Nikoli ne bomo prodajali »čudežnih« prehranskih dopolnil in dragih superživil. Bomo pa učili razlikovati med uporabnimi in škodljivimi prehranskimi nasveti.

dosegamo realne cilje in ne sledimo lažnim idealom

Vizija Dietetik priporoča je vzpostaviti ustreznejše navade pri načrtovanju, pripravi in uživanju hrane, ki bodo podpirale posameznikov življenjski slog in upoštevale njegove potrebe. Preko svetovanja učimo samostojnega načrtovanja zdravih jedilnikov! Preverite izkušnje varovank in varovancev.

Izkušnje Katjinih varovank in varovancev

Vsak darilni bon je skrbno pripravljen na izbranem najboljšem lesketajočem papirju ter varno shranjen v elegantni darilni ovojnici.
Tam je mesto tudi za tvoje osebno posvetilo.

 

Izberi svoj darilni bon:

Zeleni darilni bon

Darilni bon za vsoto po vaših željah.

Več

Modri darilni bon

Darilni bon za osebni tedenski jedilnik

Več

Oranžni darilni bon

Darilni bon za mesečno dietetično svetovanje

Več