FIT Zoom – JUNIJ

60,00

Statistično se Slovenci še vedno gibamo premalo, pandemsko obdobje pa je to še poslabšalo. Za ohranjanje našega zdravja naj bi vsak dan naredili 10.000 korakov, v vsak teden pa vključili 2x trening moči oz. trening za večje mišične skupine. Za izboljšanje našega zdravja pa gibanja potrebujemo še več.

Kategoriji: ,

Opis

2x tedensko migamo skupaj na Zoom. Za izboljšanje splošnega zdravja dodamo še dodatno tedensko telesno aktivnost – sobotni YouTube trening. Sobotni trening je brezplačen, a ni zastonj, še manj pa brez veze! Delaš ga zase in krepitev svojega zdravja, vitalnosti in moči. Tudi če vikenda ne izkoristiš za izlete in rekreacijo zunaj, tako res ni več izgovorov, da se ne gibaš dovolj.

 

Termini od 1. 9. 2021 do preklica
Ponedeljki | 19-20h | Zoom
Četrtki | 19-20h | Zoom
Sobote | kadarkoli | YouTube
 

Ekstra zate!

Vsak termin dobiš tudi povezavo na YouTube trening, ki jo lahko izkoristiš v primeru odsotnosti ali kot dodatno piko na i za dni, ko treningov s Katjo ni. 😊 Z malo iznajdljivosti lahko pravzaprav treniraš kar 3x tedensko in nadomestne YouTube treninge narediš v dnevih, ko nismo skupaj!😉

Mlajši od 18 brezplačno!

Podatki raziskave SLOfit kažejo, da imajo mladi na športno-vzgojnih kartonih precej slabše gibalne rezultate kot pretekla leta. Na vadbah so zato posebej dobrodošli tudi oni. Spodbudimo jih h gibanju! V spremstvu ali družbi polnoletne osebe mlajši od 18 trenirajo brezplačno.

Kaj zdaj?

Hitro se prijavi ter vsak ponedeljek in četrtek ob 17:00 sčekiraj svoj mail, kjer te čaka informacija o rekvizitu dneva. Ob sobotah prejmeš povezavo do treninga ob 6h zjutraj in ga lahko narediš kadarkoli v dnevu.

Vadnina
60 €

Pravila in opozorila
Vaje so po težavnosti primerne, vendar poslušaj svoje telo. V primeru kakršnekoli, tudi blage bolečine, z izvedbo vaje prenehaj oz. jo prilagodi svojemu počutju. Vaje izvajaš na lastno odgovornost.
Pred pričetkom treniranja opozori na morebitne kronične težave, ki ti lahko ovirajo korektno izvedbo vaj.
Vaje delamo čuječe, to je izvedbi gibov posvečamo polno pozornost, z izvedbo ne hitimo in se raje kot številu ponovitev posvetimo pravilni izvedbi.
Vdihujemo skozi nos, izdihujemo skozi usta.
YouTube treningi se po določenem času umaknejo, saj jih vedno nadomestijo novi. Bistvo programa je v redni rekreaciji. Program je zastavljen kot časovno omejena naročnina brez odkupa video materialov. Vadnina velja za koledarski mesec.

 

Več informacij
info@dietetik-priporoca.si ali 068 632 291

 

 168 total views,  2 views today

Morda vam bo prav tako všeč…