Pogoji uporabe in pravno obvestilo

Uvod

Spletno mesto je za namen tega besedila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.dietetik-priporoca.si. Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji in pravili uporabe spletnega mesta.

Varovanje zasebnosti

Spletno mesto spoštuje vašo zasebnost. Podatke pridobljene preko spletnega mesta varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 86/2004).

Vsebina spletnih mest

Vsebine objavljene na spletnem mestu so izobraževalnega značaja. Avtorji se bomo trudili, da bodo podatki na spletnem mestu zanesljivi in kakovostni. Podatke objavljene na spletnem mestu si bomo prizadevali redno posodabljati, vendar k temu nismo zavezani. Pridržujemo si pravico do spreminjanja vsebine brez predhodnega obvestila. Za morebitne tipkarske napake in pomanjkljivosti pri vnašanju vsebinskih podatkov ne odgovarjamo. Prav tako ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo oziroma škodljive posledice, ki bil lahko uporabniku spletnega mesta nastala zaradi uporabe informacij, ki bi bile objavljene na spletnem mestu.

Avtorske pravice

Vse vsebine in gradiva, pisna in slikovna, ki so objavljena na spletnem mestu, so predmet avtorske zaščite v zakonsko dovoljenem okviru. Pridržane so vse pravice v zvezi z vsebino na spletnem mestu, ki se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene, in sicer pod pogojem upoštevanja avtorskih pravic in lastniških obvestil, ki so navedena v poglavju »Priznanje avtorstva in navedba vira«. Morebitna komercialna uporaba vsebin spletnega mesta mora biti pred uporabo pisno dogovorjena z lastnikom spletnega mesta.

Priznanje avtorstva in navedba vira

Pri uporabi avtorskega dela mora biti naveden vir v eni izmed naslednjih dveh dovoljenih oblik

“Vir: www.dietetik-priporoca.si” ali “Več na www.dietetik-priporoca.si”.

Omejitev odgovornosti

Uporabniki spletno mesto uporabljajo na lastno odgovornost. Vsebina spletnega mesta ni pregledana ali potrjena s strani certificirane medicinske institucije ter ni namenjena uporabi v zdravstvene namene niti kot referenčna vsebina za terapevtske ali diagnostične namene. Vse informacije so izključno informativne narave.

Pravno obvestilo lahko lastnik spletnih strani kadar koli spremeni. Za uporabnika spletnega mesta je zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.