Ne da se mi kuhat, jest’ pa moram. Kaj naj naredim?

8. 12. 2018, 18:00-21:00, Kettlebells Center

 

Ješ hrano, včasih tudi večkrat na dan?
Nisi Jamie Oliver ali un ta drug?
Nimaš časa kuhat ornk kosil, nočeš pa več jesti svinjarije?

Če je odgovor na vsaj eno vprašanje JA, potem je ta delavnica zate!

Pomen zdravega načina življenja ti je v teoriji jasen. Vadbo obiskuješ bolj ali manj redno, spanje obožuješ in skrbiš da stresa ni preveč, a zalomi se ti pri hrani. Za zajtrk ti zmanjka časa, nekaj na hitro poješ tekom dneva, ko končno prideš domov pa kuhanje ni ravno na seznamu najbolj priljubljenih opravil, če sploh je kaj v hladilniku.

Svoje telo torej soočaš z velikimi napori in od njega pričakuješ enako kot pred 10 leti, ne privoščiš pa mu tistega, kar ga poganja. Pridruži se nam, dokler še lahko!

Delavnica bo zate rešila vsaj tri težave:
1. Kako pripraviti kvalitetne glavne obroke v dnevu v manj kot 20 minutah?
2. Kako organizirati svojo prehrano glede na svoj urnik?
3. Kaj sploh jesti pri posameznih obrokih in zakaj?

Prijavi se zdaj, čim prej oz najkasneje do 5.12. Ker bomo na delavnici kuhali (ali vsaj poskusili) in da bo hrane dovolj za vse, so pravočasne prijave … pravočasne.

Prijavi se na info@dietetik-priporoca.si. Po prijavi dobiš mail z navodili kako se pripraviš, da bomo res konkretni prav zate. Prijava bo potrjena s plačilom:
8 € člani KBC
12 € zunanji in člani KBC od 6.12. naprej

Delavnico pripravlja Katja Simić, dietetičarka in ustanoviteljica Dietetik priporoča. Katja verjame v pravo hrano in ne prodaja prehranskih dopolnil ali nadomestkov. Na delavnici torej namesto nakupnih priporočil dobiš samo kup novega znanja in predvsem koristih in takoj uporabnih nasvetov. Dolgoletna predavateljica skozi dinamične delavnice redno poudarja širši pomen prehranjevanja, ki presega le naš izgled. Zdrave prehranske navade namreč vodijo v boljše počutje, višji nivo produktivnosti in predvsem ohranjajo naše zdravje. Njene praktične rešitve navdušijo vse poslušalce, jedva bodo tudi tebe. 

Nimaš kaj razmišljat, prijavi se zdaj na info@dietetik-priporoca.si.