S prehrano do uspeha: Pregrizi se čez delovnik

10. 9. 2018, 9:00 – 10:00, Tehnološki park Ljubljana, zgradba B

 

Spoznajte Janeza.
 
Janez je zaposlen 36-letnik z družino, za katero bi naredil vse. Zaenkrat je še dobrega zdravja. Na običajen dan se mu zjutraj mudi, zato ne zajtrkuje. Službo začne s kavo iz avtomata in če že ima pripravljeno malico za prvi obrok, je v gneči nima niti časa pojesti. V menzi si nato privošči obilno kosilo, da nadoknadi zamujeno. Popoldansko utrujenost pripisuje napornemu delu. Na poti iz službe pobere otroke in gredo skupaj še v trgovino. Ker se hočejo malo razvajati, si privoščijo sladkarije ali kos pice, da lažje zdržijo do večera. Po večerji, kjer poje tudi česar otroci ne zmorejo, se sprosti pred televizijo z vrečko čipsa in gazirano pijačo. Ponoči ne spi najbolje in zbudi se utrujen. Vsak dan si obljubi, da bo jutri res začel skrbeti zase.
 

Janez bi se z nekaj malimi spremembami svoje rutine počutil veliko bolje, v službi in prostem času naredil več in z leti ohranjal svoje zdravje. Te zanima, kako?

 
 
Ne bodi kot Janez, prijavi se na Katjino predavanje še danes!
 
 
Katja Simić je izkušena predavateljica in diplomirana dietetičarka, ustanoviteljica portala Dietetik priporoča. Lik Janeza je ustvarila na podlagi bogatih izkušenj z individualnim prehranskim svetovanjem. Z njegovo pomočjo razlaga in ponuja sistematične rešitve za kolektive in podjetja, ki želijo aktivirati svoje vire v promociji zdravja na delovnem mestu s tem, kar naredi največjo razliko za telo in počutje – s prehrano. Vsaj malo Janeza je namreč v vsakem izmed nas in Katjina dietetična praksa brez obsojanja skozi uporabne nasvete in konkretne rešitve preizkušeno pomaga pri spremembi neustreznih prehranskih vzorcev. Njena predavanja in delavnice so vedno odlično ocenjeni, slušatelji pa zadovoljni ugotovijo, da lahko njene nasvete in priporočila uporabijo že isti dan ter tako pričnejo pot do bolj zdravih navad zase in za svojo družino. Najbolj prepoznavna je pri zvestih gledalcih resničnostnih šovov, saj je skrbela za prehrano tekmovalcev v prvi sezoni The Biggest Loser Slovenija. Udeležite se njenega predavanja in se prepričajte, da svetuje in navdušuje tudi v živo.

 

Dogodek je brezplačen, obvezne so prijave preko spletnega obrazca (klik).